Het adres voor autospuitwerk produkten

Autolak

De Beer/Valspar

Met de overname van De Beer autolakfabrieken door Valspar in 2004 is een goed product nog beter geworden. Voor ons de reden om te kiezen voor de autolakken van Valspar. Hoogwaardige kwalitatieve lakken tegen een zeer vriendelijk prijsniveau. Innovatieve producten van een constante kwaliteit, waarbij bij de productie ook het milieutechnische aspect niet uit het oog wordt verloren. De Autolakken zijn makkelijk te verwerken met de spuit en zijn ook leverbaar in een spuitbus van 400 ml. Omdat wij een eigen mengmachine hebben staan, kunnen wij u iedere kleur leveren in base coat en 2-k lak. De autolakken zijn leverbaar vanaf 100 cc tot 5 liter en klaar terwijl u wacht. Wij hebben ook kleurrecepten van Oldtimers.

SPUITBUSSEN

logo Motip Duplicolor

SPUITMASKERS

logo 3M Moldex

KLEUR OP MAAT

Behalve de standaard kleuren op ralnummers kunnen wij voor u ieder gewenst produkt maken. Mocht u niet zeker weten wat voor een kleur uw spuitwerk nodig heeft, neem een onderdeel mee en wij helpen u verder.

SPUITWERK

Voor het betere spuitwerk leveren wij ook verfspuiten van Devilbiss en Protek. Ook uit voorraad leverbaar zijn tectyl spuiten en zandstraal pistolen. Uit voorraad stofmaskers, half gelaat maskers met koolstoffilters en spuitoveralls.

EENHEDEN LAK

Valspar autolak kan worden geleverd in eenheden van 100 cc tot 5 ltr. De mogelijkheid bestaat tevens om de lak te leveren in een spuitbus van 400 ml. Wat u het beste uitkomt en klaar terwijl u wacht.

NON-PAINT

In ons uitgebreide assortiment vindt u o.a. ook 2-K blanke lak HS, grondmaterialen, verdunningen, siliconen verwijderaar, auto plamuren, schuurmateriaal (ook 3M), polijstpasta's, antiroest producten en gereedschappen.